‘De voorstelling was een genoegen. Het script is scherp, snel, geestig en de acteurs begrijpen precies waar de accenten moeten liggen.’

— Ron en Yolande Peters

Naast dat wij onze eigen producties in het theater spelen, bestaat er ook de mogelijkheid om ons te boeken voor een voorstelling op kantoor, op school of bij u thuis in de woonkamer.

Niets is te gek qua locatie, zo hebben we inmiddels ook gespeeld in een verbouwde stal van een boerderij, in een podiumwinkel en is er een theater voor ons afgehuurd waar we voor eindexamenklassen van een middelbare school hebben gespeeld.

Neem contact met ons op

recensiesWij hebben het voorrecht gehad om dit jonge gezelschap bij ons thuis aan het werk te zien, voor ongeveer 60 gasten. In een verbouwde stal, met persoonlijk uitgenodigd publiek. De voorstelling was een genoegen. Het script is scherp, snel, geestig en de acteurs begrijpen precies waar de accenten moeten liggen. Dagelijkse en schijnbaar routineuze situaties uit het bedrijfsleven worden door goed gemikte uitvergroting prikkelend gemaakt, verrassend en hier en daar ongemakkelijk. Het publiek voelt mee met de emoties op het toneel en krijgt een band met de 3 personages. Elk energiek, gelaagd en op een andere manier gemankeerd.

Door de huiselijke omgeving en doordat de gasten elkaar grotendeels kenden was de sfeer vertrouwd. De acteurs genoten en het publiek kreeg de indruk dat dit de kwaliteit ten goede kwam. Na afloop was er de bevrijdende borrel, met de ‘ondernemers’ erbij. Het was een heerlijke avond.


— Ron en Yolande Peters


_______________


Met de Onderneming haal je een geweldige voorstelling in huis. Zowel ik als de leerlingen hebben onwijs genoten. Veel humor en een goed verhaal. Kregen we de leerlingen tijdens andere uitjes niet gefocust, de Onderneming boeide de leerlingen wel.


— Annerieke Kroeze


_______________


Wij hebben de Onderneming gevraagd om in onze boerderij te komen spelen voor vrienden, familie, kennissen en collega's. De deel zat goed vol en men heeft genoten. Veel positieve reacties. De Onderneming pakt het op professionele manier aan en zorgt voor een geweldig resultaat. Ik kan het iedereen aanraden om deze groep in te huren.


— Jan de Recht